UNA TRAJECTÒRIA DE GAIREBÉ 70 ANYS DE PASSIÓ PER L'ART I LA CREATIVITAT

En l'adormit panorama cultural de la primera postguerra cal reconèixer com a providencial la iniciativa d'una colla de vilafranquins de posar fil a l'agulla per tal de tirar endavant un projecte que fes possible l'ensenyament de les diverses disciplines artístiques.


Aquesta va trobar aixopluc a la Societat La Principal de la que en va esdevenir secció, amb una primera junta que es va constituir el 24 de desembre del 1950 amb Carles Munts com a president. Després de més de cinquanta anys de constant activitat, amb una completa celebració amb motiu del mig segle, cal remarcar que la Secció de Belles Arts ha fet possible, amb alts i baixos com totes les coses de dimensió humana, una oferta constant de docència artística a la nostra comarca, amb tot el que això suposa d'obligada renovació generacional.


Que el panorama artístic de la vila no hauria estat el mateix sense l'activitat de la Secció de Belles Arts és una evidència certament inqüestionable. La influència d'aquella labor de constància, robada sovint als vespres i a les hores de lleure, va tenir una influència més que beneficiosa en el panorama de la segona meitat del segle XX.

4_edited.jpg
img_6253.jpg
IMG_0037.JPG
IMG_0201.JPG
 

938900123

©2019 por Belles Arts Casal. Creada con Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now